Popcornmaskine Bordmodel

Popcornmaskine

Effekt: 1300 watt

Tilslutning: 230 v

Størrelse:

58 x 48 x 74 cm.

Der medfølger skål/bæger til opmåling af majs, saltbeholder med ske, ske til fedt samt skovl til popcorn. Der kan poppes ca.100 bægre popcorn pr. time. Råvarerne er majs, kokosfedt, salt og poser/kræmmerhuse.
Popcornmaskine
Popcornmaskine
Popcornmaskine

MAXI-BORDMODEL

Popcornmaskine

Effekt: 2900 watt

Tilslutning: 230 v

Størrelse:

71 x 52 x 106cm.

Der medfølger skål/bæger til opmåling af majs, saltbeholder med ske, ske til fedt samt skovl til popcorn. Der kan poppes ca. 200 bægre popcorn pr. time. Råvarerne er majs, kokosfedt, salt og poser/kræmmerhuse.

ANTIKE popcornmaskiner

Popcornmaskine
Popcornmaskine
Popcornmaskine
Er som MAXI modellerne men med en flot vogn til. Til dem, der vil gøre lidt mere ud af tingene.

Lej en popcornmaskine billigt - Selvhenter

Vores popcornmaskiner (bordmodellerne) kan være i de fleste personbiler. Med denne popcornmaskine er vellykkede events og fester en garanti. Maskinen egner sig super godt til alle former for arrangementer som fx fødselsdage, bryllupper, skolefester, nyåbninger, jubilæer eller hvis blot man skal hygge sig lidt med lækre snacks derhjemme. Også ideel til hjemmebiografen.

På bare 5 minutter laver popcornmaskinen ca. 230 gram (8oz).

Popcornmaskinen er solidt konstrueret og meget driftsikker. Den er udført i rustfrit stål og rødlakeret metal. Maskinen har integreret varmelegeme og lys, og gryden er behandlet, så den er let at rengøre.

Pris pr. lejedag:

Kr. 650,- inkl. 50 portioner popcorn

Alle priser er inkl. moms.

Popcornmaskine
© Festvognen FætterGuf Aps - Mimosevej 4 - 3650 Ølstykke - tlf: 29 45 45 45 - tilbud@popcornmaskine.dk - CVR-nr 14536701